Llop de Mar

Breu història del clubÉs a finals de 1979 quan un grup de persones amb embarcació varada a la platja, s’associa per tal d’ordenar l’espai a la platja, ordenar els llocs de varada i mancomunar serveis.

En un principi Llop de Mar estava ubicada a la platja amb uns llits de fusta i embarcacions de 4m. i un camp de boies per amarrar embarcacions a l’estiu.

Als anys 80, quan es descataloga el Port de Sant Feliu com a port comercial, la Generalitat de Catalunya comença parlar de la reordenació dels espais de la badia, projectant-se el reforç de l’escullera i la construcció d’un Club Nàutic.

És al 2000 quan la remodelació del port comença a prendre cos i al 2006, Llop de Mar es trasllada a la seva ubicació actual, al racó de Llevant de la platja de Sant Feliu, amb 135 places de varada en sec per embarcacions de 4 i 5 metres i dues passeres amb 100 amarratges d’hivern i 150 d’estiu amb una eslora màxima de 7m.

Des dels seus inicis Llop de Mar s’ha definit com una associació de nàutica popular sense ànim de lucre, que el seu objectiu principal és acostar el mar i la nàutica a les classes populars fent possible la màxima: "Gaudir del mar, és possible per a totes les persones, sense grans despeses econòmiques"